Keukenreviews

Jouw keukenwinkel is je fort. Gebouwd met veel passie, geld, bloed, zweet en tranen. Weet je dat je fort belegerd of aangevallen gaat worden? Dat krijg je met moderne venijnige technieken als keukenreviews – kleine bommetjes die ze onder jouw bedrijf leggen.

We begrijpen je: druk met alles wat er in je toko speelt. Toch adviseren we je deze pagina goed te lezen, want keukenreviews blijven een stuurloos schip, worden je stille kracht – of je stille dood…

Je hebt ze al, die Keukenreviews. via Google, of Facebook, of een reviewsite een stuk of 20 goede reviews. Dus je denkt dat alles wel koek en ei is…

Toevallig besluit je eens lekker online te kijken naar je bedrijf. Het hele jaar door ben je druk, nu is er door corona niemand in de showroom, dus kun je een beetje op internet lezen hoe je er voor staat.

Verrek! Een slechte review op een site. Een 1 ster! Dat is die vervelende klant Jansen weer – die spamt je op elke reviewsite met 1 ster. Dat moet niet – en direct stuur je een e-mail. Je schrikt. Jansen gunt je keukenzaak zo veel liefde, dat hij je niet op 1, maar wel op 3 sites  zijn klacht gedropt heeft.

Wat nog erger is.. de gal-spuwende reviews staan er al 4 maanden op! Hoeveel klanten hebben dit wel niet gelezen? Voor je het weet staat er onder… ´dat hebben wij ook meegemaakt´.

Haters zijn creatief…ze plaatsen je niet één keer aan de schandpaal, maar wel 3 keer.

Herkenbaar?

We hebben het al meerdere malen meegemaakt op onze reviewsites in Nederland en België. Dus we ontvangen wel eens e-mails:

´Die review is vast door de concurrent geschreven. Wil je echte reviews zien, kijk dan op mijn Facebook pagina. Deze svp verwijderen´

´We kennen die klant helemaal niet. Er is niemand die we ooit een keuken hebben verkocht die zo heet´.

Keukenreviews worden misbruikt voor een groter doel

Het kan nog gekker…

Stel je voor… 2 keukenwinkels in hetzelfde dorp. De één jaloers op de ander. Die gaat dan met zijn ´info@fictiekeukens.nl e-mailadres een klacht schrijven over zijn concurrent. Blijkbaar ben ik te dom om een valse review te herkennen, of denkt Fictiekeukens dat er alleen maar onderontwikkelde stagiaires klakkeloos reviews toelaten. Eigenlijk best verdrietig, maar het gebeurt.

Monteurs die nog geld krijgen van keukenwinkels en klant gaan spelen door een review te schrijven…

Nog gekker?

Argwanende verkopers die de wanpraktijken van hun bedrijf zat zijn en ons complete bedrijfsgeheimen mailen – hoe ze klanten bedonderen met korting – met foto en al.

Zo leer je nog eens wat in keukenland 🙂 Natuurlijk doen we niets met deze info – we gooien het direct weg.

 

De kracht van keukenreviews

Keukenleads zijn een goudmijn, ze worden alleen niet goed begrepen. Keukenreviews zijn ook een goudmijn. Alleen veel keukenondernemers begrijpen de kracht van reviews niet…Ook niet vreemd, jullie  werken in de showroom – wij online.

Want jij bent bezig met wat er IN je showroom speelt – jouw kasteel, jouw bastille. Terwijl je vooral moet opletten wie er op de loer ligt voor belegering BUITEN je kasteel. Misschien is die ondergrondse tunnel al lang gegraven – en valt de muur sneller dan je denkt.

We hebben het vaker gezien. Keukenzaken die niets met reviews deden en failliet gingen, of keukenwinkels die steeds moesten bezuinigen tot ook zij de deuren sloten. Sommige ondernemers die ons belden voor hulp, wisten niet eens waarom ze failliet gingen… Huh?

Klanten uit ons netwerk die gebruik maken van onze reviewservice, draaien als een tierelier. Ze werken consequent met ons samen om de bedrijven naar een hoger niveau te tillen.

Waarom zijn reviews zo krachtig?

Wat anderen vinden, vinden we enorm belangrijk. Als je veel goede reviews hebt, verkoop je meer keukens. Heb je geen reviews, hoe weet een klant dan hoe jij het doet? En heb je maar 20 reviews… is dat een goede meting voor lange termijn? Die klant gaat toch 10.000 euro bij je droppen.

Dus: een grote hoeveelheid goede reviews zorgt voor veel verkopen – een flink aantal klachten zorgt voor minder verkopen.

Op de ene site ziet elke klant van jou enorm veel positieve reviews, op de andere flink wat negatieve. Wat is waar?? De hamvraag voor jouw klant!

Je klant zoekt verder online en twijfel is bevestigd – hier ga ik niet kopen.

Heb je klachten? Geen probleem. Door het juiste antwoord te plaatsen bij een klacht, draai je het negatieve gevoel om naar iets positiefs. Jouw klanten begrijpen klachten heel goed. Overal worden fouten gemaakt.

Maar wat nou als je helemaal geen klachten hebt?

Ben je dan geloofwaardig? Nee…dat bewijst een deel van de e-mail die wij ontvingen van een klant over een pagina die wij in beheer hebben. Het zegt alles:

¨Ook heb ik het idee dat slechte recensies gewoon verwijderd worden. Want alleen lovende kritieken bestaan niet.¨

Jouw klant is niet gek! 🙂

Wij weten PRECIES hoe je klant denkt…Laten we nu eens kijken hoe wij keukenwinkels het voor elkaar hebben.

Keukenwinkels – hoe ze het regelen

Hoe heeft jouw winkel het voor elkaar?

  1. Je winkel leeft nog in stenen tijdperk – buiten lopen de dinosaurussen nog rond en geen reviews. Of je met knuppel overleeft in 2021, is nog maar de vraag. Misschien verkoop je een keuken aan een Neanderthaler…
  2. Je winkel heeft reviews op haar eigen site of Facebook pagina. Nog steeds hebben veel winkels deze methode: wij van WC- eend adviseren WC-eend. Kijk eens hoe goed we zijn? Nee. Niet doen.
  3.  Je winkel heeft reviews op een echte reviewsite. Super! Je neemt je klanten serieus. Zo lijkt alle goed op orde.
  4. Je winkel heeft reviews op meerdere keuken reviewsites – Helemaal professioneel. Deze keukenwinkel denkt verder – zo kan je klant geen ´fouten´ vinden online.

Hoe ziet jouw klant dit alles?

Jouw klant scant alles op internet voor hij gaat kiezen.

Hij kijkt dus echt niet alléén naar je Facebook pagina, je betaalde reviewsite, of je Google reviews rechts bovenin. Hij is niet gerust gesteld als hij ergens 5 sterren ziet. Als er ook maar 1 verstoring is….dan is de kans groot dat je klant afhaakt. Ziet hij bij 3 reviewsites groen licht? Dan komt hij in je showroom – om te kopen.

Ziet hij in Facebook goede sterren en op internet niet? Dan is de kans groot dat er ´iets niet klopt´ en dat hij afhaakt.

En juist dit is wat maar een paar keukenwinkels door hebben. Jammer!

Waarom onze reviewsite zo waardevol voor je is

Op de Keuken reviewsite maakt jouw klant de beslissing of hij gaat kopen of niet. Een cruciaal moment dus! We noemen het ook wel:

De pagina waar je elk jaar 100.000 euro verliest – of dit bedrag als extra bonus ontvangt… gratis! 

Gemiste omzet. Samenwerken? Dan maken we van de afhakers aanhangers! Dan zien jouw klanten ook op onze site de sterren hoog in Google staan. Je klanten kunnen dus niet om onze site heen. In een ´blink of an eye´ zien ze je goede score – Zelfs als ze onze pagina niet aanklikken!

Wij bewaken je online reputatie. We geven je een seintje als iets niet goed gaat. Onze site is enorm effectief en werkt dag en nacht om jouw bedrijf te laten groeien.

Onze reviewsite nodigt ook uit om door te klikken naar jouw site. Extra klanten en een waardevolle backlink.

Je bezoekers houden we bij op onze reviewpagina. Ook kijken we of klanten goed doorklikken naar je site. Als niet, gaan we dit verbeteren.

Alles om jouw winkel een steun in de rug te geven….

Ook geven we je advies voor reviewopbouw.

Met onze reviewpagina ga je extra keukens verkopen: de twijfelaars die nu je reviews lezen worden op onze pagina door cupido met een pijl door het hart geschoten – ze klikken allemaal door naar je site- ze willen naar je toe.

We maken je steeds populairder.

Als je dit goed opvolgt, kunnen we je winkel een enorme groei boost geven!

Dus…

Zelfs al val onder nummertje 3, laten we er een 4 van maken. Dan klopt het verhaaltje ook beter. En de prijs? Die is belachelijk laag.

We zien dan ook dat onze klanten graag met ons samenwerken – op de 1e pagina ergens bovenaan bungelen met goede reviews, dat is het bedrag dik waard.

Van al onze diensten is dit de voordeligste, maar ook de meest waardevolle voor keukenwinkels.

Vermijd reviewsites met woekerbedragen

De reviewwereld is beetje ziek. We zeiden al: reviewsites werken als een verzekeringskantoor. En je hebt ziekelijk dure verzekeringen, maar ook goedkope verzekeringen. Moet je dan heel veel geld betalen om op een reviewsite te staan?

Er zijn partijen die een enorm bedrag vragen voor jouw exposure -Dat doen wij niet.

Onze reviewdienst is ondersteunend. voor een klein bedrag – 25 euro per maand – heb je een samenwerking met ons. Klanten zien in 1 oogopslag hoe sterk je winkel eigenlijk is.

Dus heb je al reviews op Facebook of Google? Lekker houden natuurlijk. Onze pagina zorgt ervoor dat je evenwicht op internet sterker zal worden – Dat als men op je keukenzaak Googled, dat alles online in harmonie is en de reviews ok zijn.

Onze missie is om je fort te verstevigen – niet om het af te laten breken.

Die 25 euro per maand is niets vergeleken met wat je krijgt.

Zelfs al zou je in 4 jaar tijd via onze site maar één keuken verkopen, dan nog heb je winst gemaakt – Daarom is dit vanuit mijn hart de beste stap die ik je kan adviseren voor je keukenwinkel. Pak die kans!

En we zien ook aan onze klanten dat ze er blij mee zijn. Zowel bij de keukenleads als de keukenreviews is er nog geen klant gestopt met samenwerken. Alle klanten blijven jarenlang – en dat vinden we leuk. Het is een noodzakelijke tool voor elk bedrijf.